031-77 44 924 info@escacito.se

Crewcatering och catering på företagsevenemang

Crewcatering och catering på företagsevents

Med över tre decennier av branscherfarenhet kan du lita på att vi förbättrar din nästa evenemang eller pågående företags cateringprogram. Dina anställda, partners, kollegor och kunder kommer att uppskatta den service och uppmärksamhet vi erbjuder. Kontakta oss oavsett om du planerar ett dagligt måltidsprogram eller en årlig företagsfest.

Menyer som speglar er företagskultur

Från galas till arbetsmöten har vi speciellt utformade alternativ för att möta alla dina behov. Vårt rykte för excellens har kommit från att leverera oöverträffade servicenivåer och stöd till våra kunder. Vi arbetar nära dig med att skapa enastående partnerskap baserat på förtroende, god mat och utmärkt service. Kontakta oss idag för att prata med en catering- och evenemangsspecialist för dina cateringbehov.

Vi erbjuder följande färdiga catering-koncept

International Court - Storsäljaren

Utbud av olika koncept inom internationellt populära maträtter, allt från hamburgare, grillat, kebab, falafel, sallader, vegerariska rätter till thai mm. Vi tar hand om evenemang upp till 50 000 besökare och anpassar utbudet till arrangörens efterfrågan.  


Ferdinandskorv/ Gourmetkorv

Vi har gourmetkorvar av hög kvalitet med högre kötthalt som är närproducerade. Goda och omtyckta vegetariska korvar. Du har säkert smakat några av våra mest populära korvar, Chorizo, Lammkorv,Bratwurst, Vegansoyakorv eller Wienerkorv.

Café Express


3.000 koppar kaffe tack! Inga problem, det fixar vi! Utöver bryggkaffe har vi också finkaffe som espresso, capuccino och cafélatte. Havremjölk är riktigt gott att skumma! Ekologiska kanelbullar eller nygräddade våffflor från vår våffelkarusell, som har en kapacitet på ca 240 våfflor i timmen smakar gott.

Snacks & Popcorn

Nypoppade popcorn var det här! Vi har popcornmaskiner som klarar att poppa 1000 liter i timmen, och doften av nypoppade popcorn sprider sig...

Vi har också stort utbud av olika godis och lakrits -remmar.

Alkoholservering

Låt oss ta hand om alkoholserveringen för ditt event. Vi har utskänkningstillstånd och sköter allt från planering och ansökningar från berörda myndigheter till ordningsvakter och uppbyggnad och inhägnad av alkoholserveringsområdet.

 

Medelhavsdelikatesser

Härliga grekiska kalamataoliver eller färska söta sicilianska oliver är bara några av olika oliver vi har att erbjuda. Soltorkade tomater,  grekisk vitost, parmesanost eller parmareggiano är alltid gott på pastan tillexempel.