031-77 44 924 info@escacito.se

Event Catering för stora events

Utmaningen

Att catera på stora evenemang med över 1000 besökare är ingen liten utmaning. Det krävs god planering, välbyggda och genomtänkta serviceställen och inte minst stresståliga  och erfarna medarbetare som oavsett om det är hektiskt eller lungt bemöter varje kund med god service och bra attityd. Vi värdesätter vår väl fungerande teamwork som ger bra arbetsförhållanden och underlättar våra mål att serva snabbt och smidigt utan långa väntetider.

Vi ordnar hela konceptet

Vi har lång erfarenhet av olika evenemang och tillställningar. Stresstålig personal, flexibel utrustning, menyer och utbud som anpassas till ditt events ändamål. Vi ordnar logistik till ditt event och sätter upp allt som behövs, så att du inte behöver tänka på det.

Olika koncept med färdiga menyer

Evenemang sedan 1993

Personalstyrka

Vi erbjuder färdiga cateringkoncept

International Court - Storsäljaren

Utbud av olika koncept inom internationellt populära maträtter, allt från hamburgare, grillat, kebab, falafel, sallader, vegerariska rätter till thai mm. Vi tar hand om evenemang upp till 50 000 besökare och anpassar utbudet till arrangörens efterfrågan.  


Ferdinandskorv/ Gourmetkorv

Vi har gourmetkorvar av hög kvalitet med högre kötthalt som är närproducerade. Goda och omtyckta vegetariska korvar. Du har säkert smakat några av våra mest populära korvar, Chorizo, Lammkorv,Bratwurst, Vegansoyakorv eller Wienerkorv.

Café Express


3.000 koppar kaffe tack! Inga problem, det fixar vi! Utöver bryggkaffe har vi också finkaffe som espresso, capuccino och cafélatte. Havremjölk är riktigt gott att skumma! Ekologiska kanelbullar eller nygräddade våffflor från vår våffelkarusell, som har en kapacitet på ca 240 våfflor i timmen smakar gott.

Snacks & Popcorn

Nypoppade popcorn var det här! Vi har popcornmaskiner som klarar att poppa 1000 liter i timmen, och doften av nypoppade popcorn sprider sig...

Vi har också stort utbud av olika godis och lakrits -remmar.

Alkoholservering

Låt oss ta hand om alkoholserveringen för ditt event. Vi har utskänkningstillstånd och sköter allt från planering och ansökningar från berörda myndigheter till ordningsvakter och uppbyggnad och inhägnad av alkoholserveringsområdet.

 

Medelhavsdelikatesser

Härliga grekiska kalamataoliver eller färska söta sicilianska oliver är bara några av olika oliver vi har att erbjuda. Soltorkade tomater,  grekisk vitost, parmesanost eller parmareggiano är alltid gott på pastan tillexempel.

Intresserad av att jobba med oss?

 

Kontakta oss