Dagens Lunch

Kom och njut av dagens lunch hos oss på Halmstad Arena. Vi har en varierande meny.

Se lunchmenyn

Loungepaket

För större sällskap som vill ha en ”egen lokal och bar” i samband med konserter och evenemang i Halmstad Arena ordnar restaurangen en specialkomponerad kväll med mat och dryck. Ni har hela kvällen er egen bar för att sedan gå ut i arenan på egen läktare och ta del av kvällens evenemang.

Julbord

Vi erbjuder traditionell julbord på Halmstad Arena. Kontakta restaurangen för mer information.

Mat och dryck vid evenemang

I samband med konserter och evenemang i Halmstad Arena serverar restaurangen en välkomponerad buffé eller 3-rättersmiddag i restaurangen. Mat, fika, snacks och dricka serveras även i Arenaloungen och i kiosker och barer runt om i arenan.

Busslunch

Halmstad Arenas restaurang ordnar luncher för bussresor. Kontakta restaurangen för mer information.

Terrass- och logepaket

Under utvalda evenemang öppnar vi upp logena som vetter ut mot arenan och terassen på tredje våningen för bokningar. Härifrån har man en fantastisk panoramautsikt över Halmstad Arena, och under hela kvällen tar restaurangens personal hand om er och ser till att ni får en trevlig upplevelse i samband med ert besök.

Restaurangpaket

I samband med konserter och evenemang i Halmstad Arena serverar restaurangen en för evenemanget specialkomponerad meny. Ni avnjuter denna i restaurangen för att sedan gå ut i arenan och ta del av kvällens evenemang.

Barpaket

Vill ni ha en egen mingelbar med dryck och lite snacks innan evenemanget eller i pausen, så kan restaurangen hjälpa er med detta. Förbeställ ert mingelpaket till pausen. Varför inte en egen champagnebar med lite tilltugg, för att slippa köa till baren.

Kontakta oss för information och bokning