Se oss ute på fältet

Vi arbetar med återkommande stora utomhusevents och har genom åren skaffat oss stor erfarenhet, tack vare detta kan vi planera och erbjuda fungerande och lönsamma lösningar. Vi har flertalet färdiga fungerande koncept men anpassar kontinuerligt vårt utbud till rådande efterfrågan och trender.

  • Heltäckande lösningar

  • 14 Arbetsledare med 50 till 200 personalstyrka

  • Köksutrustning, tältar och verktyg

Varje sommar sedan 2011 har Summerburst fått hela Stockholm och Göteborg fylld med elektronisk musik och galna upplevelser. Genom åren har festivalen fått besök av stora artister som Axwell Ʌ Ingrosso, Tiesto, David Guetta och Calvin Harris. En festival för dig som älskar housemusik helt enkelt!

Lollapalooza –Stockholm blir därmed en del av den exklusiva skaran världsmetropoler som får arrangera den globala musikfestivalen Lollapalooza. Under två dagar i juni 2019 intar festivalen Gärdet med fyra scener fyllda med några av världens tyngsta artister och de hetaste nya namnen inom allt från rock till hiphop och elektronisk dansmusik.

Way Out West – som lockar besökare från hela Sverige och även från stora delar av resten av världen – har i tolv år fyllt Göteborg och Slottsskogen med musik, fest och kultur i dagarna tre. Programmet består av de största världsstjärnorna, hetaste nykomlingarna, filmpremiärer, utmanande samtal, prisad vegetarisk mat och ett gediget klubbprogram under namnet Stay Out West som tar vid på mer intima scener nattetid runtom i centrala Göteborg.

SE VÅRA LÖSNINGAR