Loading...
Event Catering2019-05-05T10:45:43+00:00

Kreativa helhetslösningar

Stort utbud av storköksutrustning anpassat efter behov och efterfrågan.
Med vår erfarenhet ger vi möjlighet att vara extra kostnadseffektiva och tillgodose alla sorters evenemang från stora utomhusevents till mindre tillställningar. Publikcatering, sportevent, serva mässbesökare mm.

Vi har kapacitet att ta hand om ett event på
50 000 personer per dag.

Allt från mat, dryck, alkoholservring till snacks och kaféutbud.

Att catera på stora evenemang med över 1000 besökare är ingen liten utmaning. Det krävs god planering, välbyggda och genomtänkta serviceställen och inte minst stresståliga och erfarna medarbetare som oavsett om det är hektiskt eller lungt bemöter varje kund med god service och bra attityd. Vi värdesätter vår väl fungerande teamwork som ger bra arbetsförhållanden och underlättar våra mål att serva snabbt och smidigt utan långa väntetider.

Se fler bilder

“Don’t be afraid of being different. Be afraid of being the same as everybody else.”

Sebastian • Arbetsledare

Catering vid andra tillfälle

Förutom stora publiker anpassar vi oss även till crew catering, företagsevent och mässor efter era önskemål – och kommer med förslag på fungerande upplägg.

Vi har lösningar att servera eller även ordna självservering där det funkar bäst.

Med över tre decennier av branscherfarenhet kan du lita på att vi förbättrar ditt evennemang eller företags middag. Dina anställda, partners, kollegor och kunder kommer att uppskatta den service och uppmärksamhet vi erbjuder. Kontakta oss oavsett om du planerar ett litet kalas eller en årlig företagsfest.

Catering Koncept & Lösningar

KONTAKTA OSS