Escacito på Halmstad Arena

Escacito som har lång erfarenhet av att arbeta med föreningsliv samt med mindre och större publika evenemang tar upp uppdraget med att utveckla restaurangverksamheten och skapa nya ”serveringoaser” på Halmstad Arena. Det blir allt från frukost och café till varma och smakrika rätter.

Restaurang

Halmstad Arena erbjuder ett brett urval av mat och dryck för alla tillfällen. I piazzan serveras lunch måndag till fredag mellan klockan 11.00 – 14.00. Vid evenemang serveras allt från tilltugg och dryck till trerätters middagar. Utöver det har arenacaféet och badcaféet öppet större delen av dagen

Veckans lunchmeny
Till restaurangen

Konferens

Halmstad Arena är en av Halmstads mest flexibla konferensanläggningar. Vi erbjuder konferenslösningar för både stora och små möten och anpassar oss gärna efter dina specifika önskemål. Vår målsättning är att skapa minnesvärda möten, gärna med en aktiv touch, så att dina deltagare trivs, känner sig omhändertagna och kan få ut det mesta av sin vistelse hos oss.

Vi har fyra ordinarie konferens- och möteslokaler som passar lika bra för små möten som stora konferenser.

Information och bokning

Badcafé

Caféet på Halmstad Arena Bad erbjuder allt från goda lunchrätter, smörgåsar, fika, smoothies och glass. Här finns möjlighet att äta både inne i badet och i cafédelen vid entrén.

Läs mer här om badet på Halmstad Arena